Het selecteren van de optimale Bouworganisatievorm

Het selecteren van de optimale Bouworganisatievorm

 

Het selecteren van de optimale Bouworganisatievorm

Het inrichten van een efficiënte en effectieve organisatievorm is maatwerk. Of het nu gaat om een traditionele uitvoeringsopdracht of een zeer complexe geïntegreerde opgave, er zal iedere keer een nieuwe afweging moet worden gemaakt. Daarbij is iedere vastgoedopgave uniek. Is iedere opdrachtgever uniek. En is de markt constant in beweging. Brink heeft jarenlange ervaring in deze tak van sport. Challenge jij ons om de kaders nog scherper te stellen? Welke factoren en kenmerken hierbij een cruciale rol spelen? Hoe we deze meetbaar maken? En hoe we dit in een bruikbaar afwegingsmodel gieten?

 

Over Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed in de breedste zin van het woord: bouw, infra en gebiedsontwikkeling. Tot over onze oren. Jij ook?

We hebben meerdere vraagstukken liggen, maar staan ook zeker open voor jouw ideeën.

 

Heb je interesse in bovenstaande vraagstuk of heb je zelf een idee? Stuur je CV en korte motivatie naar hr@brink.nl. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie over Brink Management / Advies op www.brink.nl