Kantelpunt toepassen contractvorm UAV-gc

Kantelpunt toepassen contractvorm UAV-gc

Kantelpunt toepassen contractvorm UAV-gc

De contractvorm UAV-gc  wordt veel gebruikt bij grotere, complexere projecten. De vraag waar Brink graag antwoord op wil is, bij welke projecten en vanaf welke grootte  UAV-gc nu toepasbaar is. Wat is het kantelpunt en welke factoren spelen daarbij een rol? Daarnaast zijn wij heel benieuwd naar hoe het werken middels UAV-gc aantrekkelijk gemaakt kan worden voor kleinere projecten en als de risk appetite in de markt laag is.

Over Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed in de breedste zin van het woord: bouw, infra en gebiedsontwikkeling. Tot over onze oren. Jij ook?

We hebben meerdere vraagstukken liggen, maar staan ook zeker open voor jouw ideeën.

Heb je interesse in bovenstaande vraagstuk of heb je zelf een idee? Stuur je CV en korte motivatie naar hr@brink.nl. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie over Brink Management / Advies op www.brink.nl