Projectbeheersing in de Beheer- & Onderhoudsfase

Projectbeheersing in de Beheer- & Onderhoudsfase

Projectbeheersing in de Beheer- & Onderhoudsfase

Op dit moment is projectbeheersing iets wat vooral in de realisatiefase een grote rol speelt. We doen wat is afgesproken, voldoet aan de eisen en wensen van de klant en dat we ons houden aan de afgesproken voorwaarden wat betreft budget, planning etc. Brink wil graag antwoord op de vraag hoe we ook na oplevering van het project van meerwaarde kunnen zijn op het gebied van projectbeheersing. Hierbij kun je denken aan; wordt de onderhoudsnorm behaald en voldoet alles nog steeds aan de eisen?

Over Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed in de breedste zin van het woord: bouw, infra en gebiedsontwikkeling. Tot over onze oren. Jij ook?

We hebben meerdere vraagstukken liggen, maar staan ook zeker open voor jouw ideeën.

Heb je interesse in bovenstaande vraagstuk of heb je zelf een idee? Stuur je CV en korte motivatie naar hr@brink.nl. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie over Brink Management / Advies op www.brink.nl