Samenwerkingsvormen in Innovatie Mobiliteitsconcepten

Samenwerkingsvormen in Innovatie Mobiliteitsconcepten

Innovatieve mobiliteitsconcepten, zoals de Hyperloop, autonome voertuigen en Mobility as a Service (MaaS) lijken aan de voet te staan van een grootse uitrol en toepassing in het bestaande transportnetwerk. Ze hebben effecten als een verhoogde verkeersveiligheid, efficiënter gebruik van bestaande infrastructuur en vervoersmiddelen, goedkopere reismogelijkheden, nieuwe mogelijkheden van ruimtegebruik in de stedelijke omgeving en nog veel meer. Marktpartijen zijn vol vertrouwen en beweren er (bijna) klaar voor te zijn. Toch zien we dat overheden zoekende zijn naar een juiste rol of samenwerking om deze innovaties succesvol te introduceren. Moet een overheid sturing geven? Kan de markt dit zelfstandig? En zijn de traditionele samenwerkingsvormen nog wel geschikt voor deze vraagstukken?

Wij zoeken een gemotiveerde afstudeerder die onderzoekt welke samenwerkingsvorm(en) tussen markt en overheid optimaal bijdragen aan het succesvol introduceren van innovatieve mobiliteitsconcepten.

Wat verwachten wij?

Bij AT Osborne vinden wij het belangrijk bij te dragen aan een goede opleiding van studenten in ons vakgebied. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van een afstudeerstage. Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij als persoon binnen onze organisatie past. Het sollicitatieproces bestaat uit een aantal persoonlijke gesprekken met adviseurs en directieleden en een assessment. Dit is ook voor jou de manier om erachter te komen of er een klik met AT Osborne is.

Wij zijn op zoek naar een uitmuntende student die:

  • Een relevante universitaire masterstudie volgt (bijvoorbeeld Complex Systems Engineering &Management, Construction Management & Engineering, Innovation Management, Transport
  • Engineering & Management etc.);
  • Affiniteit heeft met mobiliteit en samenwerkingsvormen;
  • Analytisch scherp, proactief, ondernemend en nauwkeurig is;
  • Over voldoende zelfstandigheid beschikt om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren;
  • Op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage bij een aansprekend adviesbureau.

 

Wat staat daar tegenover?

Een passende stagevergoeding is nog maar het begin. Belangrijker is dat je van dichtbij kennis maakt met gedreven collega’s en een kijkje in de keuken krijgt bij spraakmakende projecten die ertoe doen in onze maatschappij. We bieden je twee collega’s als afstudeerbegeleiders aan, die je begeleiden om de praktijkwaarde van je onderzoek te ontwikkelen. Zo krijg je toegang tot ons netwerk aan klanten, partners en collega’s. Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze eigen opleidingen (AT Osborne Academy) en maak je van dichtbij de praktijk van het consultancy vak mee. Jouw stage kon weleens het begin zijn van een glanzende carrière. Als jouw stage bevalt kun je als Young Professional solliciteren naar de functie van adviseur binnen onze organisatie. Zoals vele afstudeerders voor jou, begeleiden wij onze jonge aanwas met een gericht ontwikkelingsprogramma om te laten groeien als adviseur of projectmanager.

Wil je meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over AT Osborne of over deze afstudeeropdracht?
Bel of mail met Erik Arends (06 50 693 306, erik.arends@atosborne.nl).
Als je wil solliciteren kun je jouw CV en motivatiebrief sturen naar afstuderen@atosborne.nl Geef in je motivatiebrief ook aan hoe je tegen het onderzoeksonderwerp aankijkt.