Standaardisatie binnen de maatwerkprojecten van Brink

Standaardisatie binnen de maatwerkprojecten van Brink

Standaardisatie binnen de maatwerkprojecten van Brink

Brink levert een breed scala aan diensten waarbij een groot aantal documenten per project terugkeert, denk hierbij aan een toetsing- & acceptatieplan, vraagspecificaties en het risicodossier. Brink wil graag standaardisatie in deze veelgebruikte documenten. Aan jou de vraag hoe wij deze het beste kunnen standaardiseren. Waar moeten ze aan voldoen? Wat komt altijd aan de orde en welk deel is hierin maatwerk? Hoe borgen we het lerend vermogen in deze documenten?

Over Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed in de breedste zin van het woord: bouw, infra en gebiedsontwikkeling. Tot over onze oren. Jij ook?

We hebben meerdere vraagstukken liggen, maar staan ook zeker open voor jouw ideeën.

Heb je interesse in bovenstaande vraagstuk of heb je zelf een idee? Stuur je CV en korte motivatie naar hr@brink.nl. We nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie over Brink Management / Advies op www.brink.nl