Critical Minds – Inhousedag 22 februari

Wil jij je verder ontwikkelen bij een jong en ondernemend bedrijf? Neem dan een kijkje op onze inhousedag vrijdag 22 februari! Meld je aan via de volgende link: http://ow.ly/jKwt30lFM0F of stuur je CV + korte motivatie naar recruitment@criticalminds.nl

Tijdens de inhousedag spelen we een interactieve game waarbij je inzicht krijgt in onze dagelijkse werkzaamheden en je de gelegenheid krijgt al je vragen stellen. We sluiten de dag af met een informele borrel, waarbij je kennis kan maken met de Critical Minds.

Critical Minds is een zelfsturende organisatie waarin jezelf zijn centraal staat. Samen met het team zijn we verantwoordelijk voor de visie en het functioneren van het bedrijf. In een team van jonge en gedreven mensen geven wij advies aan voornamelijk industriële organisaties in het structureel verbeteren van hun projectbeheersing.

Ons motto is: ‘mensen maken het verschil’. We vinden het belangrijk dat mensen het beste uit zichzelf halen. Dit doen we onder andere door middel van een tweejarig trainingstraject waarbij je werkt aan je eigen ontwikkeling en die van Critical Minds. Hierdoor ontstaat een hecht team waarin openheid, vertrouwen en jezelf zijn centraal staan.

 

CME Dispuut